This site is archived. All interactive features are disabled.
5-6 iunie Timisoara, Universitatea Politehnica

Grupul Agora este partener media al Drupalcamp

Claudiu Cristea
Tagged:
,

Suntem bucuroşi să anunţăm că grupul de presă IT Agora a devenit partener media al Drupalcamp Timişoara 2010. Grupul Agora este foarte cunoscut ca şi actor major pe piaţa media IT încă începând cu 1992.

Agora GroupGrupul Agora este un trust media specializat în IT&C, afaceri şi distribuţia de cărţi străine. Grupul Agora este prezent pe piaţa IT&C din 1992 şi a publicat reviste ca: PC Report, Open - Tehnologia Informaţiei, BYTE Romania, NET Report, Gazeta de Informatică, PC Magazine Romania, eWeek Romania, Channel Partner Romania, suplimentul Zoom şi suplimentul SinteTIC.

IT TrendsIT Trends este o revistă de business IT, fiind concepută ca o îmbinare între expertiza în domeniul produselor IT&C şi oglindirea modului în care tehnologia informaţiei influenţează şi potenţează administrarea şi conducerea afacerilor. Prin tematica abordata şi prin stilul editorial adoptat, IT Trends răspunde nevoii tot mai mari de informaţii dedicate afacerilor dinamice.

Digital TrendsDigital Trends este singura revistă de lifestyle digital din România, este o revistă glossy, din categoria premium, destinată top managementului din România. Digital Trends este concepută ca un ghid pentru stilul de viaţă dinamic: tehnologia şi beneficiile ei, oamenii, comunitatea digitală. Veţi găsi revista pe biroul fiecărui manager de succes din România.