This site is archived. All interactive features are disabled.
5-6 iunie Timisoara, Universitatea Politehnica

Frequently Asked Questions


The event will take place in English. There is only one exception, a presentation regarding Romanian Community that will be in Romanian.

Drupal este un sistem de management al conţinutului gratuit şi open source, scris în limbajul de programare PHP şi distribuit sub licenţă GPL ("GNU General Public License"). Este utilizat ca sistem de gestiune pentru diverse tipuri de situri web, de la bloguri personale, aplicaţii colaborative şi de management Enterprise 2.0 şi până la situri corporate sau guvernamentale de mare anvergură, precum whitehouse.gov şi data.gov.uk.

Comunitatea Drupal România este un grup informal de oameni din România interesaţi de Drupal. Organizăm întâlniri cu participare deschisă în diferite oraşe din România, precum Cluj, Timişoara, Bucureşti, unde discutăm despre Drupal şi prezentăm ceea ce învăţăm despre lucrul cu Drupal. Înaintea acestor întâlniri, dar şi cu alte ocazii, obişnuim să lucrăm în comun la diverse proiecte personale Drupal. Întreţinem un forum, în cadrul căruia se pot posta anunţuri de angajare, soluţiona probleme privind dezvoltarea folosind Drupal, precum şi ştiri de interes local. Şi nu în ultimul rând, organizăm Drupacamp-uri.

Conferinţa va avea loc pe 5 si 6 iunie! Înregistrarea participanţilor nu este încă deschisă. Propunerile de sesiuni vor putea fi trimise de către participanţii înregistraţi până la data de 30 mai. După această dată participanţii vor putea vota sesiunila. La data de 1 iunie vom anunţa programul final.

Timişoara, Temeschburg, Temesvár, Темишвар... Universitatea Politehnică Timişoara Bd. Vasile Pârvan, nr. 2

Este gratuit!. Datorită sponsorilor noştri, suntem destul de siguri că sunt acoperite costurile de organizare. O serie de probleme sunt încă deschise, şi am intenţionat iniţial să percepem o taxă între $5 şi $20 pentru participare… În momentul de faţă, cu excepţia situaţiei în care ne-a scăpat un amanunt esenţial, reuşim să acoperim costurile de organizare.

Nu ştim încă. Aşteptăm pe oricine pasionat de Drupal sau care doreşte să afle mai mult despre Drupal. Putem asigura participarea confortabilă a 350 de persoane.

Toate informaţiile despre Drupalcamp Timisoara sunt postate aici. Vom folosi numele şi prenumele din profil pentru a tipări ecusonul de conferinţă, precum şi alte informaţii care să te ajute să cunoşti oamenii care gândesc la fel ca tine.

Din păcate, nu. Fiecare profil cuprinde datele personale ale unui participant.